Verenigingen

Nieuwe Studiekring in de Bibliotheek Velp voor Rozendalers

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

VELP – In Bibliotheek Velp vindt woensdagmiddag 30 augustus  de eerste bijeenkomst plaats van een nieuw gevormde studiekring. Deelnemers gaan samen nieuwe dingen ontdekken, zich verdiepen in onderwerpen die worden aangedragen en kennis met elkaar uitwisselen.

Ze komen twee- of driewekelijks bij elkaar om maatschappelijke ontwikkelingen, ideeën en meningen met elkaar te delen.

De nieuwe studie-kring nodigt ook Rozendalers uit om aan te sluiten bij dit nieuwe initiatief. Een studiekring is een combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en iets nieuws ontdekken.

Bent u ook op zoek naar zingeving, sociale contacten en uitdagingen om geestelijk actief te blijven? Kom dan langs bij de start van de Studiekring Velp van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Velp.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten