Verenigingen

Help mee aan de muurschildering op de Sporthal in Dieren

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DIEREN – Op de kale muur van de sporthal aan het Ericaplein komt een bijzondere muurschildering die ouderen en jongeren uit Dieren samen gaan maken. Cultuurbedrijf RIQQ en De Verfbrigade namen het initiatief en Buurtvereniging Stenfert en Ondernemersvereniging Centrum Dieren en sloten zich al gauw aan.

Met input van wijkbewoners is er een ontwerp gemaakt dat vanaf 13 september door De Verfbrigade op de muur aangebracht wordt. De organisatie zoekt jongeren en ouderen uit Dieren die graag mee willen werken aan dit graffiti project.

Vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn en iets nieuws te leren? Meld je dan aan via Cultuurbedrijfriqq.nl. Deelname is gratis.

De eerste bijeenkomst is op 13 september om 16.00 uur bij de muur op het Ericaplein. Vanaf dat moment is er bij de muur gedurende 3 weken een werkplaats. Hoe vaak je meewerkt, bepaal je zelf.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten