Verenigingen

Open Podium tijdens jaarlijkse Verenigingsdag in Dieren

Foto: Ed van Baal

DIEREN – Tijdens de jaarlijkse Verenigingsdag, die wordt gehouden op zaterdag 9 september op het Callunaplein in Dieren, organiseert het Winkelcentrum Dieren een Open Podium van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor het Open Podium bij Winkelcentrum Dieren kan iedereen zich aanmelden. Goochelaars, dansers en danseressen, musici of verhalenvertellers. Iedereen die zijn of haar talenten wil tonen kan dit laten zien tussen 10.00 en 17.00 uur.

Tijdens deze dag zullen zo’n 30 verenigingen en organisaties zich presenteren door middel van informatie, demonstraties en uitvoeringen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten