Verenigingen

Schotse Hooglanders gezocht op de Veluwe

Foto: IVN

RHEDEN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op maandag 4 september een excursie door het Herikhuizerveld bij Rheden. De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats Herikhuizerweg / Bloemersweg / Beekhuizenseweg, ANWB paddenstoel 22800 tussen de Zijpenberg en de Posbank.

Er wordt gelopen door een gebied waar Schotse Hooglanders, herten en zwijnen leven. Tijdens de 2 ,5 uur durende wandeling wordt er ook gezocht naar sporen van hun aanwezigheid.

Of er een ontmoeting komt met de dieren is natuurlijk niet zeker. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op Ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten