Streeknieuws

Speeltoestel in brand in Rheden, buurtbewoners pakken tuinslang

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een groepje kinderen heeft zaterdagavond een speeltoestel in brand gestoken in de speeltuin van de Gasthuisbouwing in Rheden.

Buurtbewoners hoorden de kinderen om 21.45 uur met lawaai in de speeltuin en waren weer snel vertrokken. Plotseling roken de buurtbewoners brandend rubber en sloegen in de speeltuin de vlammen omhoog.

De brandweer werd gebeld, maar de buurtbewoners wisten met een spuitende tuinslag het vuur zelf te blussen. De brandweer bluste na omdat het rubber bleef smeulen. De politie doet onderzoek en de gemeente doet aangifte van vernieling.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten