Verenigingen

Inschrijven voor Posbankloop op 24 september kan nog steeds

Foto: Studio Rheden

VELP – Over ruim vier weken start de 23ste editie van De Posbankloop in Velp. De Posbankloop wordt gehouden op 24 september in Velp en gaat onder meer door natuurgebied de Posbank. De Rozendaalselaan is de plek waar hardlopers beginnen en uiteindelijk ook weer over de finish komen.

Hardlopers kunnen kiezen uit twee afstanden, 5,5 of 15 kilometer. Vorig jaar waren de standen iets langer, toen kon er worden gekozen uit 6,1 km of 16,1 km, dat komt neer op vier of tien Engelse mijlen.

Inschrijven kan via www.deposbankloop.nl. Maar als de inschrijfllimiet van 3000 deelnemers is bereikt, dan sluit de inschrijving onmiddellijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten