Streeknieuws

Hennepkwekerij opgerold op industrieterrein De Beemd in Velp

Foto: politie Velp

VELP – Op industrieterrein De Beemd in Velp is dinsdag een hennepkwekerij opgerold. Dat meldt een wijkagent op Twitter.

Hoeveel planten er stonden is niet bekendgemaakt. De planten en de apparatuur worden vernietigd. De kwekerij stond in een pand, maar het is niet bekend om welk pand het gaat.

De eigenaar van het pand heeft een proces-verbaal gekregen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten