Verenigingen

Filmhuis Dieren brengt laaggeletterdheid onder aandacht

Foto: Google Maps

DIEREN – In de ‘Week van de Alfabetisering’ brengt Taalhuis Veluwezoom laaggeletterdheid onder de aandacht met de film ‘La tête en friche’. In de film speelt Gerard Depardieu een 45-jarige Fransman Germain die nagenoeg analfabeet is en duiven telt in het park.

Als hij de gepensioneerde belezen dame Margueritte ontmoet, ontstaat er een warme vriendschap die het leven van Germain voorgoed zal veranderen.

De film draait op dinsdag 5 september om 20.00 uur in Filmhuis Dieren in Theothorne tegen de gereduceerde prijs van 5,- euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten