Verenigingen

Tablet -en smartphone café in Dieren en Velp

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 4 september (Bibliotheek Dieren) en maandag 11 september  (Bibliotheek Velp ) weer een tablet –en smartphonecafé. Iedereen die vragen heeft of meer wil leren over een tablet of een smartphone is welkom.

Hoe kan ik een app downloaden? Waarom lukt het niet om verbinding te krijgen met internet? Ik wil een route plannen met mijn tablet, hoe doe ik dat? Deze vragen worden in het café beantwoord.

Iedereen is weer welkom tussen 10.00 en 12.00 uur, de toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Neem wel je tabletcomputer en/of smartphone mee natuurlijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten