Verenigingen

Dierenbescherming zoekt collectanten in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

RHEDEN – De Dierenbescherming gaat weer collecteren in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Daarvoor is men dringend op zoek naar collectanten voor de komende collecte die zal worden gehouden in de 1ste week van oktober.

Het gaat specifiek om de dorpen Rheden en De Steeg.  Wijkhoofd Daphne Alberts: “Door diverse verhuizingen zijn wij in 1 klap diverse collectanten kwijtgeraakt en wij hebben jullie hulp dringend nodig.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar daphne_alberts@hotmail.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten