Verenigingen

Buurthuis de Poort organiseert Open Dag van de Buurt

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – Ook dit jaar organiseert Buurthuis de Poort aan de Heeckerensstraat 201 bij de start van het nieuwe seizoen weer een ‘Open Dag van de Buurt’. Op zondag 3 september van 10.00 uur tot 16.00 uur is de Poort weer (gratis) open en is er weer van alles te doen voor jong en oud.

Aanwezig zijn onder andere het Velpsch Maal, Naaiclub de Knopsspeld, de Linedance groep, de gezond bewegen groep en het Repair Café. Vrijwel alle groepen hebben overigens plaats voor nieuwe deelnemers .

Op deze dag is er ook weer een kleedjesmarkt. Er zijn nog gratis grondplaatsen te reserveren voor particulieren. De muziek wordt verzorgd door het internetstation van Radio de Kleine Zwerver.

Kinderen kunnen op deze dag hun eigen popcorn of suikerspin maken en zich vermaken op een springkussen. Kijk voor meer info op www.buurthuisdepoort.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten