Verenigingen

Wethouder Ronald Haverkamp in gesprek met burgers

Wethouder Ronald Haverkamp. Foto: VVD Rheden

RHEDEN – Wethouder Ronald Haverkamp van VVD Rheden wil in gesprek met de burgers. Ze zijn zich aan het voorbereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 door het opstellen van een verkiezingsprogramma voor de periode 2018 – 2022.

De VVD wil de inhoud van dit programma samen met inwoners, verenigingen, belangenorganisaties en ondernemers opstellen.

VVD Rheden is hiervoor al met inwoners van Laag-Soeren en Velp in gesprek geweest. Op 2, 16 en 23 september gaan de liberalen naar Dieren, Rheden, Spankeren, Ellecom en De Steeg om met inwoners te praten over hoe zij de toekomst van onze gemeente zien. Kijk voor meer info op Rheden.vvd.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten