Verenigingen

Fotowedstrijd in Dieren-Noordoost

Foto: Dino40 / Dieren Noordoost

DIEREN – De Wijk Dieren-Noordoost bestaat 40 jaar. Om dat te vieren is er al enige tijd een werkgroep actief onder de naam Dino40. Zij organiseert van 16 tot en met 23 september een feestweek in en rond wijkcentrum De Drieschaar. Eén van de activiteiten is een fotowedstrijd.

Een uitdaging aan de wijkbewoners om de mooiste of leukste foto over hun wijk in te zenden. Uit alle inzendingen maakt men een selectie die wordt getoond op social media maar ook tijdens de foto-expositie in De Drieschaar.

Iedereen kan meedoen. Jong en oud, met professionele camera’s of met je telefoon. Het mag overal over gaan als de foto maar door jou en dit jaar is genomen in Dieren-Noordoost. Kijk voor meer info op Dino40.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten