Streeknieuws

Geparkeerde auto brandt uit in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – In Dieren is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. De wagen stond geparkeerd aan de Treubstraat.

De brandweer werd rond 4.00 uur gewaarschuwd. Die had het vuur snel onder controle.

De technische recherche van de politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten