Verenigingen

Watertappunt voor het Rhedens in Dieren

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – De scholieren op het Rhedens in Dieren kunnen sinds een week gebruik maken van een nieuw watertappunt. Een kraanwatertappunt binnen de school biedt de leerlingen een duurzame en caloriearme dorstlesser.

De realisatie van de tender heeft even op zich moeten wachten omdat de wens van de school een watertappunt is dat moest concurreren met een frisdrankapparaat.

Kinderen drinken tegenwoordig steeds meer energydrinks en frisdrank, dit is een ongezonde trend. Om kinderen (en volwassenen) te stimuleren gezond kraanwater te drinken in plaats van frisdrank wilde praktijkschool de Tender binnen hun school een watertappunt plaatsen.

Foto: Het Rhedens

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten