Verenigingen

Veelzijdig Velp organiseert Volop Velp dag

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Veelzijdig Velp organiseert samen met Velpse verenigingen op zaterdag 9 september een nieuw evenement in het centrum van Velp onder de titel ‘Volop Velp’.

Een aantal winkeliers biedt dan tussen 12.00 en 17.00 uur wat extra’s aan de bezoekers aan. De één doet dat met een demonstratie, een presentatie of een uitleg, terwijl de ander de bezoeker een kijkje achter de schermen gunt, een workshop aanbiedt, laat luisteren naar life muziek of de klant laat proeven.

Op De Overtuin nemen diverse verenigingen deel aan dit evenement met optredens, presentaties en demonstraties. Shows zijn er van de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt en Harmonie-orkest Unisono.

Maar kan men ook alles te weten komen over b.v. korfbal, tennis, nordic walking, schilderen en muziek maken. Andere verenigingen geven vooral informatie over hun clubs. Het evenement sluit om 17.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten