Veelzijdig Velp organiseert Volop Velp dag

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Veelzijdig Velp organiseert samen met Velpse verenigingen op zaterdag 9 september een nieuw evenement in het centrum van Velp onder de titel ‘Volop Velp’.

Een aantal winkeliers biedt dan tussen 12.00 en 17.00 uur wat extra’s aan de bezoekers aan. De één doet dat met een demonstratie, een presentatie of een uitleg, terwijl de ander de bezoeker een kijkje achter de schermen gunt, een workshop aanbiedt, laat luisteren naar life muziek of de klant laat proeven.

Op De Overtuin nemen diverse verenigingen deel aan dit evenement met optredens, presentaties en demonstraties. Shows zijn er van de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt en Harmonie-orkest Unisono.

Maar kan men ook alles te weten komen over b.v. korfbal, tennis, nordic walking, schilderen en muziek maken. Andere verenigingen geven vooral informatie over hun clubs. Het evenement sluit om 17.00 uur.