Streeknieuws

Vijf bekeuringen bij verkeerscontrole in Velp

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft dinsdagmiddag in Velp vijf bestuurders op de bon geslingerd. Er werd gecontroleerd op de Beekhuizerweg in Velp.

Drie automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van een gordel. Twee bestuurders kregen een bekeuring voor te hard rijden.

De politie waarschuwt dat het niet bij deze controle blijft. De komende tijd zal er vaker in Velp gecontroleerd worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten