Verenigingen

Verenigingen verkopen loten voor Grote Clubactie

Foto: Geert van Erven / Grote Clubactie

DIEREN – De Grote Clubactie gaat dit jaar van start op zaterdag 16 september. Leden van verenigingen uit Dieren gaan wederom langs de deuren om loten te verkopen. Ze doen mee aan de jaarlijkse actie om de clubkas te vullen.

Clubs gebruiken de opbrengsten vooral voor materiaal, activiteiten, de huur van een accommodatie en begeleiding. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Dit jaar doen in Dieren de volgende clubs mee: VV Dieren, Auto van Oort- Rebelle, Diderna, Dierensche Boys en het Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten