Verenigingen

Boswachterscursus voor kinderen tot 12 jaar

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen binnenkort meedoen aan een boswachterscursus in Park Veluwezoom. Wie alles wil weten over de boswachters kan zich nu opgeven. De cursus is zondag 17 september van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. De kosten voor deelname zijn 4,00 voor kinderen van OERRR en leden en 7,00 euro voor niet-leden. PS: wel een verrekijker meenemen natuurlijk. Verzamelen kan op bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Wat doet de boswachter?
De boswachters van Natuurmonumenten van Nationaal Park Veluwezoom moeten veel verschillende dingen weten en kunnen. Zo moeten ze weten hoe het gaat met de planten en dieren in het natuurgebied. Hiervoor moeten ze bijvoorbeeld goed met een verrekijker overweg kunnen. En ze moeten ook diersporen kunnen lezen.

Foto: Natuurmonumenten

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten