Streeknieuws

Rozendaal telt de meeste miljonairs van Gelderland

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Het zal geen verrassing zijn. Rozendaal telt relatief gezien de meeste miljonairs van  Gelderland. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Ruim zes procent van de inwoners van de kleine gemeente mag zich miljonair noemen. In Rheden ligt het aantal miljonairs een stuk lager.  Slechts 1,4 procent van de inwoners heeft meer dan een miljoen euro.

Rozendaal is overigens niet de rijkste gemeente van Nederland. In Laren, Blaricum en Bloemendaal wonen relatief de meeste miljonairs: 1 op de 10 inwoners is miljonair.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten