Verenigingen

Rhedelijk Cultureel start maandag met nieuw seizoen

Foto: Rhedelijk Cultureel

RHEDEN – Rhedelijk Cultureel start op 18 september weer met een nieuw seizoen muziek-, theater- en musicallessen. In een nieuw ingericht lokaal in IKC De Holtbanck (aan de Arnhemseweg 30, Rheden) kan iedereen weer terecht voor lessen in onder andere piano, zang, gitaar, drums, theater en musical.

Rhedelijk Cultureel heeft vier nieuwe docenten aangetrokken om alle lessen en projecten te kunnen bemannen. Daarmee kunnen er ook viool-, basgitaar-, dwarsfluit- en theatersportlessen worden gevolgd.

Inmiddels hebben we zo’n vijftien betrokken docenten bij Rhedelijk Cultureel en daar zijn we superblij mee. Het zijn enthousiaste en vakkundige docenten die met passie hun beroep uitoefenen.”

Kijk voor meer informatie over Rhedelijk Cultureel op www.rhedelijkcultureel.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten