Streeknieuws

Rhedense jeugdboa’s gaan jongeren op gedrag aanspreken

Foto: screenshot Youtube

RHEDEN – In de gemeente Rheden zijn twee buitengewoon opsporingsambtenaren aan de slag gegaan die zich gaan richten op jongeren. Deze jeugdboa’s moeten jongeren aanspreken op hun gedrag.

Volgens de gemeente Rheden kennen de jeugdboa’s de lokale jeugd goed en pakken samen met hen overlast aan. De jeugdboa’s werken in gemeente Rheden nauw samen met jongerenwerk, hulpverlening en politie.

Als bij overlast een goed gesprek niet helpt, volgt een waarschuwing. Werkt ook dat niet, dan kunnen de boa’s ook een boete geven, aldus de gemeente.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten