Streeknieuws

Brent Greven (9) uit Dieren overleden

Foto: ouders Brent

DIEREN – Brent Greven (9) uit Dieren is zaterdag overleden. Dat meldt stichting Brent op Facebook. De jongen werd in heel Nederland bekend na een oproep van zijn ouders om zoveel mogelijk verjaardagskaartjes naar hem te sturen. Het was een van de laatste wensen op de ‘bucketlist’ van Brent.

Brent kreeg in 2013 te horen dat hij een neuroblastoom had, een agressieve vorm van kanker die vooral bij kinderen voorkomt. Na behandeling werd Brent in mei 2014 schoon verklaard. Deze zomer kreeg de familie slecht nieuws te horen: Brent was weer ziek en niet meer te behandelen.

De oproep om een kaartje naar Brent te sturen voor zijn laatste verjaardag werd door heel Nederland verspreid. Daardoor werd hij op zijn laatste verjaardag overspoeld met verjaardagspost. Het hele huis stond vol met kaartjes, cadeautjes en ballonnen.

Op de Facebookpagina van Stichting Brent staat te lezen: ‘Vandaag om 15:00 uur is Brent in de armen van zijn ouders rustig ingeslapen.’

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten