Streeknieuws

Man met verwondingen in tuin in Velp, politie doet onderzoek

Foto: Studio Rheden

VELP – De politie doet onderzoek naar een mogelijke mishandeling zaterdagochtend in een tuin aan de Willemstraat in Velp. Dat meldt politiewoordvoerder Paul Koetsier.

Rond 6.00 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast op het adres. Agenten troffen in de tuin een familielid van de bewoners. Hij bleek verwondingen te hebben opgelopen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

‘We weten niet wat er aan vooraf is gegaan, dus daarom doen we onderzoek’, aldus de politiewoordvoerder. Het slachtoffer was in het huis om erop te passen, omdat de bewoners elders waren.

De bewoners zijn inmiddels weer thuis en zeggen onwijs geschrokken te zijn van het incident.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten