Verenigingen

Rheko viert seizoensopening in de vernieuwde Korf

Foto: Maaike Breedveld / Rheko

RHEDEN – Rheko vierde afgelopen zaterdag, een dag met veel thuiswedstrijden, het begin van het seizoen 2017/18. De belangrijkste aanleiding was de officiële opening van de volledig vernieuwde ‘Korf’, de kantine aan de IJsselsingel.

De wedstrijden leidden tot wisselend succes: Rheko 1 verloor na een spannende wedstrijd jammerlijk met 1 punt verschil. Rheko 2 sleepte de overwinning binnen na een inhaalrace in de tweede helft.

Na enkele wedstrijden was het tijd voor het feestprogramma met de heropening van kantine de Korf, een Italiaans buffet en het Rheko Schutterstoernooi. Het toernooi bracht veel enthousiaste leden onder de korf. Tot laat in de avond werden de wedstrijden gespeeld, waarin jong en oud het tegen elkaar opnamen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten