Rheko viert seizoensopening in de vernieuwde Korf

Foto: Maaike Breedveld / Rheko

RHEDEN – Rheko vierde afgelopen zaterdag, een dag met veel thuiswedstrijden, het begin van het seizoen 2017/18. De belangrijkste aanleiding was de officiële opening van de volledig vernieuwde ‘Korf’, de kantine aan de IJsselsingel.

De wedstrijden leidden tot wisselend succes: Rheko 1 verloor na een spannende wedstrijd jammerlijk met 1 punt verschil. Rheko 2 sleepte de overwinning binnen na een inhaalrace in de tweede helft.

Na enkele wedstrijden was het tijd voor het feestprogramma met de heropening van kantine de Korf, een Italiaans buffet en het Rheko Schutterstoernooi. Het toernooi bracht veel enthousiaste leden onder de korf. Tot laat in de avond werden de wedstrijden gespeeld, waarin jong en oud het tegen elkaar opnamen.