Informatieavond over toekomst van de uiterwaarden in Rheden

Foto: screenshot dronebeelden YouTube

DE STEEG – Rivierklimaatpark IJsselpoort en gemeente Rheden geven op donderdagavond 21 september een werkatelier over de toekomst van de uiterwaarden in Rheden. Experts gaan dan met inwoners in gesprek over de uiterwaarden tussen het splitsingspunt Rijn-IJssel en De Steeg.

In het voortraject dachten de experts al na over waterveiligheid, natuurontwikkeling, recreatie, bedrijfsuitbreidingen, duurzame energie en scheepvaart. Tijdens het werkatelier kunnen bewoners uit de gemeente hun mening voor het gebied aangeven.  Maar dat wil niet zeggen dat ze ook worden doorgevoerd.

Het atelier is van 17:00 tot 20:30 uur in het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 3 in De Steeg. Geïnteresseerden kunnen zonder aanmelding binnenlopen. In Lathum, Arnhem, Westervoort en Giesbeek worden ook informatieavonden gehouden. Kijk voor meer informatie op de website Rivierklimaatpark.nl.