Streeknieuws

Nordlaan in Velp tot eind oktober dicht

Foto: Martin de Jongh

VELP – De Nordlaan in Velp zit tot eind oktober dicht. Daarnaast is de Daalhuizerweg vanaf de Schelmseweg naar de Arnhemsestraatweg in één richting dicht.

De gemeente Rheden is bezig met voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg een rotonde op het kruispunt Nordlaan-Arnhemsestraatweg-Daalhuizerweg.

Nutsbedrijven leggen momenteel nieuwe kabels en leidingen in de grond. Dit duurt tot het einde van het jaar. Met borden is aangegeven hoe je kunt omrijden. Om het verkeer in goede banen te leiden heeft gemeente Rheden zes dagen per week minimaal twee verkeersregelaars ingezet.

In januari 2018 start de gemeente met de vervanging van de riolering, het aanleggen van fietsstroken en een rotonde.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten