Streeknieuws

Plannen voor sloop voormalig verzorgingshuis Rhederhof in Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Er zijn plannen om het voormalig verzorgingshuis Rhederhof aan de Arnhemsestraatweg in Rheden te slopen. Eigenaar Portaal wil het complex verkopen aan bouwbedrijf Kuiperbouw Arnhem. Die wil het pand slopen en 69 nieuwe zorgwoningen bouwen.

Rhederhof werd tot 2000 gebruikt als verzorgingshuis. In het complex hebben nog enkele jaren asielzoekers gezeten, maar sinds 2006 staat het pand leeg. Nu staat het gebouw er vervallen bij.

Volgens de gemeente Rheden zijn de plannen van het bouwbedrijf in een vergevorderd stadium. De zorgwoningen worden gebouwd in de dure huursector. De gemeente Rheden is positief over de plannen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten