Verenigingen

Kinderen maken foto van Sjorsactiviteit

Foto± Cultuurbedrijf RIQQ

DIEREN – Leerlingen en ouders van basisschool de Vlinder in Dieren en de Kameleon in Velp werden deze week verrast door de grote groene mascotte van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Hij deelde folders uit op het schoolplein met de vraag om een leuke foto van een Sjorsactiviteit maken.

Sportbedrijf Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ vroegen Sjors om de sportieve en culturele activiteiten weer onder de aandacht te brengen van de kinderen in gemeente Rheden door een wedstrijd.

Sjors Sportief en Sjors Creatief startte in februari. Kinderen zich nog steeds inschrijven voor nieuwe activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten