Streeknieuws

Ongeluk zorgt voor drukke avondspits rond Velperbroekcircuit

Foto: Rijkswaterstaat

VELP – Het verkeer in de regio Arnhem stond woensdag tijdens de avondspits muurvast. Dat meldt de ANWB. Dit kwam door een verkeersongeluk bij knooppunt Velperbroek.

Het ongeluk gebeurde op de snelweg A12 in de richting van Duitsland. Daardoor was er ook veel vertraging op de A325 vanuit Nijmegen en op de A348 vanuit Doesburg. Op de A12 was de rechterrijstrook tot even na 17.00 uur dicht.

Nadat alle rijstroken weer beschikbaar waren losten de files langzaam op.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten