Verenigingen

Kledingbank opent vrijdag in Dieren haar deuren

Foto: Pixabay

DIEREN- De Kledingbank opent komende vrijdag (29 september) haar deuren in het nieuwe verzamelgebouw aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63. Vanaf 10.30 uur kunnen klanten en andere geïnteresseerden terecht in het Duynhuis, zoals het nieuwe onderkomen nu heet.

De afgelopen weken werkten vrijwilligers hard om de winkel in orde te maken. Dat betekent, inpakken in het oude gebouw, verhuizen en in de nieuwe winkel weer uitpakken.

De kleding en weggeefbank zijn elke vrijdag open van 10.30 tot 14.30 uur. Mensen met een Gelrepas mogen elke week 3 kledingstukken gratis meenemen, voor meer kleding wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook mensen zonder Gelrepas zijn welkom. Zij betalen dan een kleine vergoeding. Wie gebruikte kleding over heeft kan dit ook inleveren tijdens de openingstijden op vrijdag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten