Kledingbank opent vrijdag in Dieren haar deuren

Foto: Pixabay

DIEREN- De Kledingbank opent komende vrijdag (29 september) haar deuren in het nieuwe verzamelgebouw aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63. Vanaf 10.30 uur kunnen klanten en andere geïnteresseerden terecht in het Duynhuis, zoals het nieuwe onderkomen nu heet.

De afgelopen weken werkten vrijwilligers hard om de winkel in orde te maken. Dat betekent, inpakken in het oude gebouw, verhuizen en in de nieuwe winkel weer uitpakken.

De kleding en weggeefbank zijn elke vrijdag open van 10.30 tot 14.30 uur. Mensen met een Gelrepas mogen elke week 3 kledingstukken gratis meenemen, voor meer kleding wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook mensen zonder Gelrepas zijn welkom. Zij betalen dan een kleine vergoeding. Wie gebruikte kleding over heeft kan dit ook inleveren tijdens de openingstijden op vrijdag.