Streeknieuws

Auto in Rheden gaat in vlammen op

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – In de nacht van woensdag op donderdag is aan de Grada Vleemingstraat in Rheden een auto in vlammen opgegaan. De auto die ernaast stond raakte zwaar beschadigd.

De brand werd rond 01.00 uur ontdekt. De brandweer kreeg volgens getuigen het vuur lastig onder controle omdat de benzinetank in brand stond.

De oorzaak van de autobrand is nog niet bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten