Verenigingen

Koffieochtend voor pleeg- en gezinshuisouders in Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Op donderdag 5 oktober wordt er in Ellecom een koffieochtend voor pleeg- en gezinshuisouders georganiseerd. Op deze ochtend wordt kennis met elkaar gemaakt en kunnen ervaringen over het zorgen voor een kind van een ander worden uitgewisseld.

Doel is het vormen van een netwerk rondom Gezinswonen binnen de gemeente Rheden waarin men elkaar kan ondersteunen. Iedereen die op welke manier dan ook zorgt voor het kind van een ander is welkom.

De koffieochtend vindt plaats in het Vlinderhuis aan de Kastanjelaan 4 in Ellecom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten