Streeknieuws

Antennemast T-Mobile in Ellecom krijgt definitieve plek

Foto: Pixabay

ELLECOM – De zendmast van T-Mobile aan de Eikenstraat in Ellecom blijft definitief staan. Dat heeft de gemeenteraad van Rheden besloten.

De zendmast werd in 2001 geplaatst en mocht daar volgens de vergunning tien jaar blijven staan. Ondanks dat de vergunning in 2011 is verlopen staat de mast er nog steeds. Onlangs deed T-Mobile een aanvraag om de zendmast een definitieve plek aan de Eikenstraat te geven.

De zendmast past eigenlijk niet in de omgeving van landgoed Avegoor. Pal naast de mast staat ook een monumentale sporthal. Toch heeft de gemeente een vergunning verstrekt, omdat anders het mobiele bereik slechter zou worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten