Verenigingen

OERRR organiseert tocht voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen kunnen op zondagmiddag 8 oktober om 14.00 uur naar Veluwzoom voor de OERRR Natuurbelevingstocht. Deze tocht is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar met hun ouders / begeleiders.

Tijdens deze tocht, vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden, staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Onderweg komen alle zintuigen aan bod.

Met opdrachten zoals het maken van een herfstig bosparfum, het zoeken naar herfstkleuren en het speuren naar en loslaten van de winddansers maken de begeleiders van deze natuurbelevingstocht een bijzonder avontuur. Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten