Streeknieuws

Einde huisvestingssoap, Studio Rheden is verhuisd

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden is zaterdag naar een nieuw pand verhuisd. De publieke lokale omroep voor Rheden en Rozendaal zit nu in een gebouw op IJsseloord 2 in Arnhem, bij het Velperbroekcircuit.

Tot zaterdag was de omroep gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp, maar van de gemeente Rheden moest Studio Rheden daar weg. De gemeente vindt de lokale omroep een maatschappelijke instelling. In het bestemmingsplan van De Beemd staat dat dit soort instellingen zich daar niet mogen vestigen.

In de gemeente Rheden kon de omroep na ruim een half jaar zoeken geen geschikte plek vinden en in Arnhem lukte dat wel. In Arnhem mag Studio Rheden wel op een bedrijventerrein zitten.

De studio en de redactie zijn zaterdag verhuisd naar het nieuwe gebouw. Daar komen nu de uitzendingen op radio en televisie vandaan. Hieronder zie je een kijkje achter de schermen.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten