Verenigingen

Open dag in Ontmoetingskerk Dieren

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – 50 jaar geleden werd de eerste steen gelegd van de Ontmoetingskerk aan de Adm. Helfrichlaan 54 in Dieren. Vorig jaar is na een grote verbouwing de vernieuwde kerkzaal in gebruik genomen. Daarom organiseert de kerk een Open dag.

De Protestantse gemeente Dieren nodigt iedereen uit om op 7 oktober tussen 13 en 17 uur een kijkje te komen nemen in de Ontmoetingskerk.

Om 14.15 uur zal de burgemeester van de gemeente Rheden, mevrouw van Wingerden-Boers, ook nog een korte speech houden.

Op deze middag zullen diverse groepen uit de kerkgemeenschap zich presenteren, koren zullen zingen, er wordt op verschillende manieren muziek gemaakt. Er is ook een horecapleintje om elkaar te ontmoeten en wat te drinken. Buiten worden hamburgers gebakken. Kijk voor meer informatie over het Open Huis in de Ontmoetingskerk op de website www.pkndieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten