Streeknieuws

Legale graffiti in Dieren, dit is het resultaat

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De wand van de sporthal aan het Ericaplein in Dieren had altijd een troosteloze aanblik. Dankzij vrijwilligers is de wand opgeknapt met een grote muurschildering.

Wekenlang hebben jongeren en ouderen aan de ‘legale graffiti’ gewerkt. Deze week wordt de muurschildering afgewerkt met onder meer een beschermlaag.

Cultuurbedrijf RIQQ en De Verfbrigade namen het initiatief en Buurtvereniging Stenfert en Ondernemersvereniging Centrum Dieren en sloten zich al gauw aan. Met input van wijkbewoners werd er een ontwerp gemaakt.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten