Verenigingen

Basisschool de Holtbanck krijgt zwerfboekenkast

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op vrijdag 6 oktober om 9 uur wordt er een zwerfboekenkast geopend op het IKC de Holtbanck. Op de basisschool aan de Arnhemseweg 30 zijn twee boekenkasten gemaakt door de Rotary Rheden en Rozendaal in de vorm van een ‘B’. Deze boekenkasten zijn bij elkaar geplaatst in de centrale hal.

Kinderen mogen uit de kasten een boek met de sticker “neem me mee, ik ben een zwerfboek” meenemen naar huis. Op de binnenkant van het boek zit een sticker met een zwerfboekcode. Deze code kan je invoeren op de website en zo is het boek te volgen tijdens zijn zwerftocht. Heeft een boek nog geen code dan kan je deze ook via de site aanmaken op www.kinderzwerfboek.nl.

Foto: IKC De Holtbanck

Het is de bedoeling dat je het boek nadat het gelezen is weer laat zwerven. Dat betekent dat je het boek kan terugzetten in de kast op school of in een andere zwerfboekenkast of je laat het zwerven in de sportkantine, camping, zwembad etc.
In Rheden staan al twee zwerfboekkasten in De Kroeseboom.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten