Tentoonstelling onderwaterfoto’s in De Tuin van Sjef

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – Komend weekend zijn van 14.00 tot 17.00 uur veel onderwaterfoto’s van Willem Kolvoort te zien in de nieuwe bezoekersruimte van De Tuin van Sjef. De foto’s zijn een gift van Willem Kolvoort. De opbrengst uit de verkoop ervan komt ten goede aan het beheer van de tuin en het huis.

De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp. In oktober en november zal de expositie vaker te bezichtigen zijn. Kijk voor meer informatie op de website www.detuinvansjef.nl.

De Tuin van Sjef is een door de mens vormgegeven natuuroase, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek. Na het overlijden van initiatiefnemer en kunstenaar/natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014, zijn vele vrijwilligers actief geweest met het voor de toekomst behouden van dit belangwekkende erfgoed.

In december 2016 heeft de stichting de Tuin van Sjef kunnen kopen. Veel vrijwilligers hebben ons het afgelopen jaar geholpen om de kamer van Sjef op te knappen en de tuin te beheren.