Streeknieuws

Aeres MBO Velp mag zich Excellente School noemen

Christine Ziekman ontvangt certificaat excellent van Jeroen Zijlmans. Foto: Aeres

VELP – Aeres MBO Velp, voorheen Groenhorst Velp, heeft het VHG certificaat ‘Excellente School’ ontvangen. De Branchevereniging VHG reikt dit certificaat uit aan scholen die in haar ogen excellent samenwerken met het groene bedrijfsleven.

Naast de samenwerking met bedrijven noemt de VHG ook de gastlessen die worden gegeven. Ook heeft de school gerichte aandacht voor de professionalisering van docenten.

Verder waardeert de VHG de inzet bij de Beroepspraktijk Vorming, waarin leerlingen aan gerichte opdrachten werken en goed begeleid worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten