Verenigingen

Rhedense Kunstenaars exposeren in Galerie de Engel

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – Rhedense kunstenaars mogen de komende maanden kunstwerken rond Mata Hari exposeren in ‘Galerie Halte de Engel’.  De galerie zit op de 1e etage van het gemeentehuis in De Steeg. De expositie wordt geopend op donderdag 12 oktober om 17 uur.

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat Mata Hari werd beschuldigd van spionage en voor een Frans vuurpeleton werd gedood. Zij verbleef korte tijd in de gemeente Rheden en op begraafplaats Heiderust liggen haar ex-man en dochter begraven. Ruim 20 beeldend kunstenaars uit Rheden maakten een kunstwerk voor deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is te zien tot 8 december, tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis in De Steeg van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 en vrijdag van 9.00 tot 12.30.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten