Rhedense Kunstenaars exposeren in Galerie de Engel

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – Rhedense kunstenaars mogen de komende maanden kunstwerken rond Mata Hari exposeren in ‘Galerie Halte de Engel’.  De galerie zit op de 1e etage van het gemeentehuis in De Steeg. De expositie wordt geopend op donderdag 12 oktober om 17 uur.

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat Mata Hari werd beschuldigd van spionage en voor een Frans vuurpeleton werd gedood. Zij verbleef korte tijd in de gemeente Rheden en op begraafplaats Heiderust liggen haar ex-man en dochter begraven. Ruim 20 beeldend kunstenaars uit Rheden maakten een kunstwerk voor deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is te zien tot 8 december, tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis in De Steeg van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 en vrijdag van 9.00 tot 12.30.