Streeknieuws

Verjaardagscadeau van 11-jarige jongen uit Velp gestolen

Foto: Studio Rheden

VELP – Een 11-jarige jongen uit Velp had pas een mountainbike gekregen voor zijn verjaardag, maar daar heeft hij niet lang van kunnen genieten. De fiets is namelijk gestolen.

De jongen had zijn fiets zaterdagavond 30 september onder een afdakje op de Overtuin in het centrum van Velp neergezet. Kort daarna is de fiets gestolen.

De politie is een onderzoek begonnen. Het gaat om een zwarte mountainbike van het merk Marlin 5. ‘Toen de jongen zijn fiets parkeerde stond er een een man met donker achterovergekamd haar en een blauw t-shirt en Adidas gympen in de buurt van de fiets. Wij komen graag in contact met deze man’, aldus de politie.

De politie vraagt mensen met tips zich te melden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten