Streeknieuws

Verkeersruzie in Rozendaal, politie zoekt terreinwagen

Foto: politie

ROZENDAAL – Een verkeersruzie in Rozendaal is vrijdagmiddag uit de hand gelopen. Een terreinwagen reed tegen een vrachtwagenchauffeur aan die vervolgens de achterruit van de terreinwagen wist in te slaan.

Volgens de politie gebeurde de ruzie op de Beekhuizenseweg in Rozendaal bij The Hunting Lodge. Een vrachtwagenchauffeur en de bestuurder van een donkerbruine terreinwagen kregen door nog onbekende reden ruzie met elkaar.

De bestuurder van de terreinwagen is daarna gevlucht. De politie is op zoek naar hem. Op Facebook heeft de politie een signalement van de auto en de bestuurder geplaatst.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten