Streeknieuws

Smikkelen en smullen voor dieren bij buffet in… Dieren

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Huisdieren verdienen ook een leuk feestje, vinden ze in Dieren. Daarom wordt daar al vijftien jaar speciaal voor huisdieren een buffet georganiseerd.

Zaterdag was het weer zover. Honden, katten en zelfs paarden kregen een maaltijd voorgeschoteld aan een keurig gedekte tafel. Voor konijnen was er een apart hoekje. Het is een initiatief van Stichting Dieren met Dieren, dat Dieren op de kaart wil zetten als ‘een leuk dorp’. ‘Het is een mooie plek om weer tot rust te komen’, aldus de organisatie.

De burgemeester van de gemeente Rheden hield voor het buffet een toespraak, maar daarna konden de dieren aan tafel. En dat lieten ze zich geen twee keer zeggen.

Rond het buffet waren allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een selfiewedstrijd, een tocht door de bossen en shows met honden en roofvogels.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten