Streeknieuws

Ouder echtpaar in Velp beroofd van handtas

Foto: politie

VELP – Een ouder echtpaar is vrijdagmiddag in Velp beroofd van hun handtas. Dat gebeurde terwijl zij aan het winkelen waren bij de Scapino, meldt de politie zaterdag.

Op een onbewaakt moment zagen de daders kans de handtas mee te nemen. De handtas werd later door iemand gevonden op de parkeerplaats van Den Heuvel. De politie kon de handtas teruggeven, maar er waren wel spullen verdwenen.

De politie probeert de daders te vinden. Op camerabeelden is te zien dat de daders twee licht getinte vrouwen zijn in de leeftijd van 25 tot 30 jaar oud. Zij hadden donker haar met blonde accenten. Éen dame droeg haar haar in een knot, de ander in een staart. Éen dame had een plastic tasje van de Action bij zich.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten