Verenigingen

Gelders Orkest geeft concert in De Oude Jan

Foto: Velp voor Oranje

VELP – Leden van Het Gelders Orkest (HGO) zijn ook in oktober weer te horen en te zien in De Oude Jan aan de Kerkstraat in Velp. Komende zondag (15 oktober) speelt het Gelders Ensemble vanaf 15.30 uur muziek uit de 17e tot en met de 20e eeuw. Van Bach tot Gershwin.

Het Gelders Ensemble bestaat uit drie musici van het HGO, te weten de violistes Pieternel van Lent en Boukje Raes en de contrabassist Joost Hillen.

Kerkje De Oude Jan is te vinden aan de Kerkstraat 56 in Velp. Intree kost 10,– euro inclusief een consumptie. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvandeoudejan.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten