Streeknieuws

Dierenaar wint 10.000 euro en een auto: ‘Ik heb zelf geen rijbewijs’

Foto: Roy Beusker

DIEREN – Een grote verrassing voor Johannes uit Dieren. Hij heeft in de VriendenLoterij 10.000 euro en een auto gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Johannes met de cheque en de auto.

Johannes heeft overigens zelf niets aan de auto. ‘Ik heb zelf geen rijbewijs, maar mijn zoon wel. De auto is dus voor hem. Hij woont bij mij in de straat dus ik ben meteen naar hem toegelopen om hem het goede nieuws te brengen. We zijn ontzettend blij’, zegt de winnaar.

De uitreiking aan Johannes uit Dieren is op zondag 29 oktober te zien op RTL 4.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten