Streeknieuws, Verkiezingen2018

Gemeentebelangen Rheden doet niet mee aan verkiezingen

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Gemeentebelangen Rheden doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. De partij zit nu nog met één zetel in de gemeenteraad van Rheden.

De partij kan geen geschikte kandidaten vinden die de kar willen trekken. Het bestuur schrijft in een verklaring dat het steeds moeilijker wordt om mensen te vinden die raadslid of raadsvolger willen worden. Ook de leeftijd van de zittende fractieleden speelt een rol, aldus de partij.

Zo heeft fractievoorzitter Gerrit Jochemsen te kennen gegeven om na deze raadsperiode te stoppen. Hij heeft zich zestien jaar ingezet voor Gemeentebelangen Rheden. Ook voor hem is geen opvolger gevonden.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten