Streeknieuws

1000ste getekend protest tegen bouw megastal Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Comité Hoezo Megastal heeft zaterdag het 1000ste getekende protest tegen het besluit over de komst van een megastal bij Ellecom in Rheden opgehaald. 

Het comité gaat de dorpen van de gemeente Rheden langs om steun te verwerven. In eerste instantie zou de gemeenteraad van Rheden in oktober een besluit nemen, maar het college van burgemeester en wethouders heeft meer tijd nodig.

In het dorp Ellecom staat niet iedereen te wachten op een megastal en daarom is  dit comité opgericht . De gemeenteraad zal nu op zijn vroegst in november beslissen of er een megastal in Ellecom mag komen.

Landgoed Middachten wil een megastal bouwen met 468 melkkoeien en jongvee.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten